American

Afise de artă

O operă de artă este o comoară atemporală și o sursă eternă de bucurie. În timp ce utilitatea funcțională a afișelor a fost exploatată de veacuri, atracția estetică a afișelor le-a ridicat statutul și le-a transformat într-o formă unică de artă. Producția de afișe se face prin imprimare litografică pe hârtie, care este o formă de imprimare relativ ieftină. Cu toate acestea, poster-ul și-a găsit propria clasă de colecționari și admiratori. Moulin Rouge a făcut istorie când s-a vândut la o expoziție de afișe de artă plastică pentru o valoare record de 200.000 de dolari. După succesul și popularitatea pieței de afișe vintage din anii ’70 din Franța, afișele au prins în rândul maselor din diferite țări.

O piesă de poster nu este doar o plăcere vizuală; se pronunță și transmite un mesaj. O piesă individuală este concepută de un artist prin execuția creativă a perspectivelor sale, dar acestea nu sunt neapărat decodificate de către altul. Mesajul variază în funcție de percepția individuală. Afișele de artă sunt folosite ca piese de decor unice. Acestea creează o anumită dispoziție, definesc ambianța camerei și reflectă personalitatea posesorului. În afară de achizițiile personale, acesta poate fi achiziționat ca un cadou special. Atât piața online, cât și cea offline oferă numeroase opțiuni pentru un iubitor de artă posteră.

Multe expoziții de afișe, licitații și muzee prezintă afișe de artă. Colecționarii pot obține informații din diferite reviste de colecție, cum ar fi ghidul de preț al lui Jon Warren, Almanahul de preț al afișelor de film și multe altele. Ghidurile online oferă o idee bună despre prețurile diferitelor postere și colecții și despre cum să obțineți o ofertă bună. Valoarea de colecție a unei piese poate fi determinată într-o anumită măsură de unii parametri standard, cum ar fi cererea pentru afiș, starea acesteia (deteriorată de vreme, pătată sau nu) și ce problemă are afișul. Cu toate acestea, decizia cu privire la valoarea de colecție a unui poster de artă este subiectivă.

Afișele de artă pot fi de diferite tipuri, cum ar fi afișele originale de epocă, printurile de specialitate, artele plastice, afișele de filme sau muzică, afișele naturii, afișele abstracte și multe altele. Alice în lanțuri, Fallout Boy și Avenged Sevenfold sunt câteva dintre afișele muzicale rare. Afișele în ediție limitată sunt, de asemenea, populare. Farmecul și atmosfera magică create de afișele clasice ale filmului din epoca de aur cu greu pot fi rezistate de nimeni. Afișele de artă au un farmec și o fidelitate proprie, greu de rezistat.

Fiind John Malkovich

Un pierdut prin excelență, un păpușar lipsit de loc de muncă, este angajat de o firmă, ale cărei birouri sunt amplasate într-o jumătate de etaj (literalmente. Tavanul are o înălțime de aproximativ un metru, care amintește de ilustrațiile halucinante ale lui Taniel Alice în Țara Minunilor). Prin pur accident, el descoperă un tunel (un „portal”, în limbajul Internet-Age), care îi aspiră vizitatorii în mintea celebrului actor, John Malkovich. Filmul este o limbă în discursul obraz al identității, genului și pasiunii într-o epocă de promiscuitate languidă. Prezintă toate ghicitoriile metafizice potrivite și apasă butoanele de stimulare intelectuală a spectatorilor.

Cu toate acestea, un dialog pe două linii formează axa acestui film de coșmar. John Malkovich (interpretat de el însuși), înfuriat și nedumerit de exploatarea comercială neîngrădită a portalului serendipit din mintea sa, insistă asupra faptului că Craig, menționatul marionetă, încetează și renunță la activitățile sale. „Este creierul MEU” – țipă și, cu un final tipic american, „te voi vedea în instanță”. Craig răspunde: „Dar eu am descoperit portalul. Este traiul meu”.

Acest schimb aparent inofensiv maschează câteva dileme etice foarte neliniștitoare.

Întrebarea de bază este „al cui creier este, oricum”? Își PROPUNE John Malkovich creierul? Creierul cuiva – PROPRIETATEA cuiva? Proprietatea este de obicei dobândită cumva. Creierul nostru este „dobândit”? Este clar că nu dobândim hardware (neuroni) și software (căi electrice și chimice) cu care ne naștem. Dar este la fel de clar că „dobândim” atât masa creierului, cât și conținutul creierului nostru (cablarea acestuia sau schimbările chimice ireversibile) prin învățare și experiență. Acest proces de achiziție ne dă drepturi de proprietate?

S-ar părea că drepturile de proprietate ale corpurilor umane sunt destul de restrânse. De exemplu, nu avem dreptul să ne vindem rinichii. Sau să ne distrugem corpul prin consumul de droguri. Sau să comită un avort după bunul plac. Cu toate acestea, legea recunoaște și se străduiește să aplice drepturile de autor, brevetele și alte forme de drepturi de proprietate intelectuală.

Această dihotomie este curioasă. Pentru ce este proprietatea intelectuală decât o simplă înregistrare a activităților creierului? O carte, o pictură, o invenție sunt documentarea și reprezentarea undelor creierului. Ele sunt simple umbre, simboluri ale prezenței reale – mintea noastră. Cum putem concilia această contradicție? Suntem considerați prin lege că suntem capabili să deținem drepturi depline și neacordate asupra PRODUSELOR activității noastre cerebrale, asupra înregistrării și documentării undelor noastre cerebrale. Însă deținem doar drepturi parțiale asupra creierului însuși, originatorul lor.

Acest lucru poate fi oarecum înțeles dacă ar fi să luăm în considerare acest articol, de exemplu. Este compus pe un procesor de text. Nu dețin drepturi depline asupra software-ului de procesare a textului (doar o licență) și nici laptopul pe care îl folosesc – dar dețin și pot exercita și impune drepturi depline cu privire la acest articol. Desigur, este o paralelă parțială, în cel mai bun caz: computerul și software-ul de procesare a textelor sunt elemente pasive. Creierul meu este cel care face autorul. Așadar, misterul rămâne: cum pot deține articolul – dar nu și creierul meu? De ce am dreptul să stric articolul după bunul plac – dar nu să-mi anihilez creierul după capriciu?

Un alt unghi al atacului filosofic este acela de a spune că rareori deținem drepturi asupra naturii sau asupra vieții. Putem proteja drepturile de autor asupra unei fotografii pe care o facem dintr-o pădure – dar nu despre pădure. Pentru a-l reduce la absurd: putem deține un apus de soare capturat pe film – dar niciodată fenomenul astfel documentat. Creierul este natural și pivotul vieții – ar putea fi acesta motivul pentru care nu îl putem deține pe deplin?

Premisele greșite duc inevitabil la concluzii greșite. Deținem adesea obiecte și manifestări naturale, inclusiv cele legate în mod direct de viața umană. Eliberăm chiar brevete pentru secvențe de ADN uman. Și oamenii dețin păduri și râuri și priveliștile specifice apusurilor.

Unii savanți ridică problema exclusivității și a penuriei drept precursori ai drepturilor de proprietate. Creierul meu poate fi accesat numai de mine și este unic (sui generis). Adevărat, dar nu relevant. Nu se poate deriva în mod riguros din aceste proprietăți ale creierului nostru dreptul de a refuza accesul celorlalți (dacă acest lucru devine fezabil din punct de vedere tehnologic) – sau chiar de a stabili un preț pentru un astfel de acces acordat. Cu alte cuvinte, exclusivitatea și lipsa nu constituie drepturi de proprietate sau chiar duc la stabilirea lor. Alte drepturi pot fi în joc (de exemplu, dreptul la viață privată) – dar nu dreptul de a deține proprietăți și de a obține beneficii economice din această proprietate.

Dimpotrivă, este surprinzător de ușor să ne gândim la numeroase excepții de la pretinsul drept natural de acces unic la creier. Dacă cineva a memorat formula pentru a vindeca SIDA sau cancerul și a refuzat să o divulge pentru o compensație rezonabilă – cu siguranță, ar trebui să ne simțim îndreptățiți să-i invadăm creierul și să-l extragem? Odată ce o astfel de tehnologie este disponibilă – organele de inspecție autorizate nu ar trebui să aibă acces la creierul liderilor noștri în mod periodic

este? Și nu ar trebui să câștigăm cu toții drepturi de vizitare în mintea marilor bărbați și femei din știință, artă și cultură – așa cum obținem astăzi acces la casele lor și la produsele creierului lor?

Există însă o presupunere ascunsă atât în ​​film, cât și în acest articol. Mintea și creierul sunt una. Portalul duce la MIND-ul lui John Malkovich – totuși, el continuă să vorbească despre creierul său și să se zvârcolească fizic pe ecran. Portalul este inutil fără mintea lui JM. Într-adevăr, ne putem întreba dacă mintea lui JM nu este o parte INTEGRALĂ a portalului – inseparabilă structural și funcțional de ea. Dacă da, descoperitorul portalului nu deține drepturi egale asupra minții lui John Malkovich, o parte integrantă a acesteia?

Portalul duce în mintea lui JM. Putem demonstra că duce la creierul lui? Această identitate este automată? Desigur că nu. Este vechea întrebare psihofizică, în centrul dualismului – încă departe de a fi rezolvată. Poate un MIND să fie protejat sau brevetat? Dacă nimeni nu știe CARE este mintea – cum poate fi subiectul legilor și drepturilor? Dacă JM este deranjat de călătorii portalului, intrușii – cu siguranță are recurs legal, dar nu prin aplicarea drepturilor de proprietate și de a beneficia de aceasta. Aceste drepturi nu-i oferă niciun remediu, deoarece subiectul lor (mintea) este un mister. Poate JM să-i dea în judecată pe Craig și pe clientela sa pentru vizite neautorizate în mintea sa (păcătuire) – DACĂ nu este conștient de venirea și mersul lor și neperturbat de ei? Mai mult, poate dovedi că portalul duce la mintea LUI, că mintea LUI este vizitată? Există vreo modalitate de a Dovedi că unul a vizitat mintea altuia? (Vezi: „Despre empatie”).

Și dacă drepturile de proprietate asupra creierului și minții cuiva erau ferm stabilite – cum va fi tratată legal telepatia (dacă se dovedește vreodată)? Sau citiți mintea? Înregistrarea viselor? Se va face distincția între o simplă vizită – și exercițiul de influență asupra gazdei și manipularea acestuia (întrebări similare apar în călătoriile în timp)?

Tocmai aici filmul trece linia dintre intrigant și macabru. Maestrul păpușar, incapabil să reziste îndemnurilor sale, îl manipulează pe John Malkovich și, în cele din urmă, îl posedă complet. Acest lucru este atât de clar greșit, atât de vădit interzis, atât de evident imoral, încât filmul își pierde ambivalența urgentă, peisajul moral suprarealist și se deteriorează într-o altă comedie banală de situații.

Avantajele biletelor pentru evenimente online

În prezent, Internetul joacă un rol foarte important în cumpărarea și vânzarea de bilete pentru evenimente și concerte. Acesta cuprinde o piață de bilete la evenimente de aproape 10-12 miliarde USD – în special pentru jocuri sportive sold-out, concerte muzicale și piese de teatru populare. Piața de bilete online include brokeri profesioniști care vă oferă aceste bilete la evenimente la prețuri foarte competitive, cu o ușurință mare.

Disponibilitatea online a acestor bilete la diferite evenimente, cum ar fi Biletele Boston Celtics, Biletele New Jersey Nets, Biletele New York Knicks, Biletele Philadelphia 76ers, Biletele Toronto Raptors, Biletele Chicago Bulls, Biletele Cleveland Cavaliers, Biletele Detroit Pistons, Biletele Indiana Pacers și Milwaukee Bucks Biletele etc. v-au făcut experiența mai plăcută. Nu trebuie să vă faceți griji pentru a ajunge acolo la timp pentru a obține biletul sau pentru disponibilitatea locului dorit. Acești brokeri online au făcut întreaga experiență de vizionare a evenimentelor mult mai ușoară și mai interesantă.

La fel ca orice altă piață online și industria de tranzacționare a acțiunilor, Internetul a avut o mare influență și în industria biletelor. Acum, nu mai este nevoie să obțineți biletul fizic, dar tot ce trebuie să căutați este încrederea site-ului și selecția și prețurile. Pentru aproape orice fel de eveniment (Bilete Atlanta Hawks, Bilete Charlotte Bobcats, Bilete Miami Heat, Bilete Orlando Magic, Bilete Washington Wizards) puteți obține bilete online.

Desigur, marii beneficiari sunt consumatorii ca noi. Acum putem compara prețurile într-o clipă, putem găsi scaune grozave care erau doar pentru persoanele care cunoșteau pe cineva important sau care aveau abonamente, primeau un sfat fierbinte sau erau cumva „necunoscute”. Ce altceva am putea face? Nu exista altă cale.

Este posibil să aveți o altă preocupare cu privire la cum să cumpărați bilete online? Este, de asemenea, o procedură foarte simplă. Puteți cumpăra bilete online la fel cum ați cumpăra orice altă marfă, o carte online. În primul rând, găsiți un site web care vinde ceea ce doriți, introduceți cardul de credit și informațiile de expediere și ați terminat. În comparație cu coborârea la bilet cu săptămâni înainte de eveniment și cu așteptarea la coadă când biletele intră pentru prima dată în vânzare, cumpărarea online este mult mai bună.

Există, de asemenea, piețe online secundare. Acest site web vinde bilete deja epuizate. Uneori, puteți găsi prețuri puțin mai mari decât valoarea nominală pe piața biletelor online secundare. Acest lucru se datorează faptului că se adaugă taxe de serviciu. Trebuie să plătiți pentru confortul și oportunitatea de a cumpăra bilete concerte care au fost deja epuizate.

Așadar, bucurați-vă de evenimentul dvs. preferat (Bilete Toronto Raptors, Bilete Chicago Bulls, Bilete Cleveland Cavaliers, Bilete Detroit Pistons, Bilete Indiana Pacers, Bilete Charlotte Bobcats, Bilete Miami Heat, Bilete Orlando Magic și Bilete Washington Wizards) cu o ușurință mult mai mare. . Pentru mai multe despre Biletele Chicago Bulls, Biletele Boston Celtics, Biletele Cleveland Cavaliers, Biletele Detroit Pistons, Biletele New Jersey Nets,

Recenzie de film de Crăciun negru

Acest fright-fest festiv a fost o surpriză frumoasă din ceea ce așteptam inițial. Acesta este un alt remake de groază (de la oamenii din spatele ‘Final Destination’ – film grozav), dar neamenajat cu alții; a reușit să apară atuuri; precum „The Texas Chainsaw Massacre.” Acesta este un remake al filmului clasic al lui Bob Clarke din 1974, „Black Christmas”; care a venit de fapt cu patru ani înainte de „Halloweenul” lui John Carpenter. Unii fani susțin că a fost filmul slasher original.

Din exterior, acesta pare a fi doar un alt element de bază al tău „există un psiho care spulberă o grămadă de fete drăguțe, care aleargă pe scări în loc să iasă din ușă” și într-o anumită măsură este corect, așa este este transmis, ceea ce este interesant și atrăgător de urmărit.

Povestea: ucigașul nebun, Billy Lenz, scapă de secția sa psihiatrică și este hotărât să ajungă la casa copilăriei sale, unde a fost abuzat, de Crăciun. Problema este că sunt ani mai târziu, iar casa este acum o casă Sorority. Este Ajunul Crăciunului și cine este cine dintre vedetele adolescente / de groază sunt acolo pentru a-l întâmpina, inclusiv Melissa (Michelle Trachtenberg, faima „Buffy the vampire slayer”), Heather (Mary Elizabeth Winstead, „Final Destination 3”), Dana (Lacey Chabert, „Mean Girls”) și Kelli (Katie Cassidy, „Când un străin sună” remake.)

Acest film este de fapt destul de bun, are o senzație constantă de a fi urmărit, care trece chiar prin el și adaugă un strălucire sperieturilor, iar tensiunea este menținută ridicată. Actrițele, deși au aruncat câteva rânduri îngrozitoare uneori, spun și unele bune. Actoria este bună și, pentru că majoritatea doamnelor principale sunt vedete, iar cele mai multe dintre ele sunt vedete de groază, publicul nu ghicește care dintre ele va ajunge la creditele continue. Linia de poveste se dezvoltă bine și există o tensiune crescândă, deoarece ucigașul le telefonează mai întâi fetelor și apoi începe să le elimine.

O poveste similară cu originalul „Halloween”, cu un ucigaș care vine acasă pentru sărbători, există, de asemenea, multe fotografii similare ale P.O.V ale ucigașului, care urmăresc fetele din toată casa. Tema Crăciunului sângerează frumos odată cu intriga și apare în anumite locuri (în special, flash-back-urile din copilăria lui Billy Lenz), așa cum ar fi visat regizorul Tim Burton. Filmul devine din ce în ce mai întunecat pe măsură ce ne deplasăm, cu niște scene foarte violente, iar muzica lui Shirley Walker este grozavă; surprinzând groaza și Crăciunul, toate într-o singură melodie răsucită. De asemenea, utilizarea iluminării roșii și verzi pe tot parcursul (datorită Crăciunului) este foarte rece și creează o atmosferă excelentă.

Datorită faptului că este amplasat într-o casă Sorority, iar acest lucru nu mai este 1974, o parte din dialog pur și simplu nu îl întrerupe. Nu-mi pot imagina că multe dintre aceste fete stau în casă cu un criminal în serie nebun, doar pentru că nu își găsesc „sora sorocului”, credibilă în 2007 – tristă, dar adevărată. Din păcate, există scena obligatorie a dușului, dar este folosită pentru sperieturi, nu pentru senzații tari, și așa funcționează.

Chiar de la început poți spune, aceasta nu este o cursă obișnuită a tăietorului de moară, are de fapt o poveste din spate și ne găsim îngrijindu-ne de unele dintre personaje, de exemplu, Kelli, interpretat de Katie Cassidy este grozav ; plus dacă ai urât „Dawn” în „Buffy the vampire killer” – îți va plăcea acest film.

Blades of Glory – Recenzie

Lansat pe 30 martie 2007, Blades of Glory din Dreamworks este o comedie sportivă regizată de Josh Gordon și Will Speck și produsă de Ben Stiller.

Will Ferrell și Jon Heder sunt „perechea” principală, care exploatează o lacună pentru a-și face actul în acest film – care este „Kick some Ice”.

Așadar, bine ai venit în lumea patinajului artistic competitiv – și toată pasiunea și puterea sa generate de o pereche puțin probabilă care își propune să fure trofeul, depășind șansele. Doi bărbați care patinează împreună – Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) și Jimmy MacElroy (Jon Heder) – devin prima pereche de bărbați din istoria patinajului artistic!

După cum afirmă aintitcool.com, „patinajul artistic pentru prima dată este în sfârșit vizibil. De asemenea, hilar.

Blades of Glory este vorba despre doi patinatori artiști rivali (Ferrell și Heder) care, după o luptă între ei în fața a 30.000 de fani, au medaliile de aur scoase din ele și li se interzice patinajul competitiv pentru o viață întreagă. ‘

Cu trei ani mai jos, unul este cu mai multe kilograme mai greu, în timp ce celălalt este încă fetiș, dar încă nu este „fierbinte”. Ambii sunt de acord să pună deoparte diferențele lor, precum și asemănările lor – amândoi sunt bărbați! – și să exploateze o lacună (creată exclusiv pentru film) care le-ar permite să concureze în categoria patinaj artistic pe perechi.

Această categorie este, desigur, rezervată de obicei cuplurilor de sex opus, iar acest duet trebuie să fie față în față cu o concurență acerbă din partea unor rivali mult mai experimentați în domeniu, precum Stranz (Will Arnett) și Fairchild (Amy Poehler), perechea campioană în exercițiu neîncetată de competiție.

„Amy Poehler și Will Arnett (în calitate de patinatori de frate și surori răi) reușesc să fure aproape fiecare scenă în care se află. Există câteva momente cu adevărat grozave, printre care o hărțuitoare hărțuire a patinelor de gheață și câteva rutine de gheață foarte amuzante (pe care nu le voi face strica). Patinajul pe gheață nu a fost niciodată plictisitor. Iar costumele sunt la fel de amuzante ca și oamenii care le poartă, în special ținutele date lui Poehler și Arnett. De asemenea, Jenna Fischer nu a arătat niciodată atât de fierbinte ca asta. Purr-Rawrr. ‘

Acest film foarte amuzant a fost filmat atât în ​​Los Angeles, California, cât și în Montreal, Quebec (Canada).

Actriță Bollywood hot & sex y decupaj imagini și videoclipuri

Pe lângă descrierea sa factuală, sexul are o pondere semnificativă în toate aspectele lumii întregi. Afectează discursul oamenilor în diverse domenii, în afară de politică, religie, sport, economie, educație și divertisment. În mod similar, Bollywood este foarte influențat de sexul din Bollywood, țâțele și cele mai sexy actrițe din Bollywood fac minuni în el, cunoscute pentru corpul lor curbat și expunându-și multă piele în filmele din Bollywood.

Bebelusii extraordinari din Bollywood, cum ar fi Priyanka Chopra izbitoare, Shilpa Shetty cu picioare, Ayesha Takia, voluptoasa Bipasha Basu, superba Malaika Arora, uimitoarea Katrina Kaif și chiar viitoarea doamnă din bloc și senzualul Jia Khan sunt bine-cunoscuți pentru sexualitatea și sediția lor în Bollywood.

Știrile din toate timpurile buzz Mallika Sherawat este o figură eminentă în Bollywood pentru corpul ei sexy și care își arată pielea. Din filmele fierbinți și picante precum Murder, Mallika a stabilit o tendință pentru evidențierea sânilor din bollywood. Expunerea țâțelor bollywood a devenit acum un element vital în câștigarea instantanee a popularității, pentru care actrițele cele mai sexy din Bollywood adoptă diverse moduri, cum ar fi prezentate ca bollywood nud în diferite ocazii, cum ar fi spectacole sau ședințe foto Bollywood nud în reviste.

Spre deosebire de alte actrițe cele mai sexy din Bollywood, Kim Sharma, o revistă Maxim a abordat un sex bollywoodian și o gagică fierbinte în care i s-a cerut să-și arate țâțele bollywoodiene. Dar bombă s-a scufundat și s-a întors acasă refuzând oferta. Vikram Bawa a vrut ca ea să ofere o poză revelatoare cât de mult a putut sau să încerce să dea fotografii nud din bollywood pentru coperta din fața revistei sale. La un moment dat, această uimitoare actriță a acuzat-o pe Bawa pentru că vrea să-și arate sânii din bollywood doar pentru plăcerea ei.

Pentru a ajunge la titluri sau pentru a-și face publicitate bollywoodiană, cele mai bune actrițe nu ezită să meargă la o intervenție chirurgicală pentru îmbunătățirea sânilor. Potrivit unui raport, linia de bust a lui Bipasha a crescut mai mult cu 3 inci. A fost supusă acestei intervenții chirurgicale pentru rolul din filmul Jism, în care a expus foarte mult sânii din bollywood. Acești bebeluși sexuali își evidențiază în mod sexual decolteul pe ecran și pe ecran. Cele două surori Malaika Arora Khan și Amrita Arora Khan sunt, de asemenea, cunoscute pentru ipostazele și înfățișarea lor îndrăzneață. Cel mai în vârstă este văzut recent în bikini bollywood în actualul film lansat Welcome. Cel mai auzit nume din bikini bollywood este al Celinei Jaitley, care apare în cea mai mare parte în bikini pe ecran, expunând țâțe bollywoodiene. Actrițele din Bollywood, cum ar fi Koena Mitra, Kim Sharma, Rakhi Sawant, Bipasha Basu, Ayesha Takia, Mallika Sherawat etc. sunt bine cunoscute pentru că au cei mai sexy sani din Bollywood.

Existența țâțelor bollywoodiene a actrițelor sexuale din Bollywood nu este o tendință prezentă, dar prevalează încă din epoca de aur a legendarului Raj kapoor. În marile sale hit-uri precum Mera Naam Joker, Satyam shivam Sundaram, Ram Teri Ganga Maili și Prem Rog, actrițele erau îmbrăcate într-un mod în care arătau decolteul de sâni Bollywood, țâțe. După ce au renunțat la frumusețile din Bollywood, precum Esha Deol și Malaika Arora Khan, pentru a merge pe rampă în două piese exclusiv pentru concursul doamnei Bikini India, următorul nume din listă este al lui Neetu Chandra, care va interpreta numere fierbinți în cadrul evenimentului purtând bikini bollywood pentru a adăuga un pic de glamour în cel mai așteptat eveniment. Pentru mai multe informații despre sexul din Bollywood, nudurile din Bollywood, actrița din Bollywood, scenele sexy din Bollywood, vizitați pagina:

Adu acasă un adevărat erou american

După 40 de ani de luptă cu băieții răi, propriul erou american al lui Hasbro, G.I. Joe, vine în sfârșit acasă – sub forma primului său lungmetraj CGI de lung metraj pe DVD.

În „G.I. Joe: Valor Vs. Venom”, adus de Paramount Home Entertainment și Hasbro, personajul popular își propune să protejeze lumea de distrugerea completă. Încă o dată se confruntă cu maleficul Cobra, care a dezlănțuit o armată de soldați de neoprit cu abilități de luptă acerbe.

Liderul acestei formidabile armate este nimeni altul decât infamul Venomous Maximus, o creatură realizată folosind ADN-ul lui G.I. Comandantul lui Joe, generalul „Hawk” Abernathy, precum și cel al unora dintre cele mai terifiante creaturi din univers. Pentru a învinge armata lui Cobra și a-și salva propriul comandant de această soartă îngrozitoare, G.I. Joe trebuie să-și convoace toate abilitățile științifice și eroice.

Se marchează 40 de ani de la G.I. Personaj Joe, DVD-ul prezintă o mulțime de caracteristici speciale pentru fanii săi loiali, inclusiv un ghid de cărți de tranzacționare, un joc pe CD-ROM și o privire din culise a creației filmului.

Puteți, de asemenea, să derulați prin profilurile de personaje, să mergeți la un videoclip muzical Valor vs. Venom și să verificați o comparație între planșă și film.

Dacă faci calculele, G.I. Joe a debutat în 1964 ca o păpușă de 11 1/2 inch pentru băieți care avea 21 de piese în mișcare. După lansarea filmului „Povestea lui G.I. Joe”, el a devenit prima „figură de acțiune” din lume.

În timp ce provocările personajului s-au ocupat cel mai adesea de maleficul Cobra Commander, G.I. De asemenea, Joe a fost chemat în 1992 să ajute Forța de eliminare a drogurilor să combată problema în creștere a drogurilor. Programele în școală au fost lansate folosind personajul pentru a învăța copiii despre pericolele consumului de droguri.

Plin de istorie, precum și de lecții importante pentru copiii de toate vârstele, G.I. Joe a continuat să se reinventeze și să se modernizeze de-a lungul anilor, fără a pierde din vedere misiunea sa principală – de a proteja lumea de rău.

Acum poți lua acasă acest personaj atemporal în „G.I. Joe: Valor vs. Venom” pentru a-l împărtăși cu viitorii fani ai G.I. Joe, care este încă în fața provocării de a educa tinerii și bătrânii.

În magazine acum, „G.I. Joe: Valor vs. Venom” este clasificat PG și are un preț de vânzare cu amănuntul de aproximativ 20 USD. – NU

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *