Montana

S-a îndeplinit cererea Greciei; Returnează scaunele de toaletă antice

Muzeul Metropolitan de Artă, după ce a fost de acord recent să returneze una dintre cele mai bune vaze din colecția sa din Epoca clasică a Greciei Antice, a consimțit, de asemenea, să returneze scaunele de toaletă colectate din vechiul oraș portuar din Creta, Efes.

Decizia a venit ca o ușurare binevenită pentru consiliul turistic grec, ai cărui ghizi jenați răspund anual la aceeași întrebare pe care o pun turiștii de aproximativ o mie de ori pe zi. Călătorii inocenți privesc băncile lungi de ciment cu găuri curioase care graționează o zonă a turului lor de mers pe jos.

Philippe de Montebello, directorul Muzeului Metropolitan, a declarat: „Am simțit că întoarcerea vasei neprețuite a fost pasul corect pe care trebuie să îl facem. A fost un obiect piratat și mă îmbrac mult prea înțelept pentru a fi imaginat cu un plasture piratic peste un ochi. În ceea ce privește returnarea scaunelor de toaletă, le-am ținut depozitate, deoarece spațiul de la Met este limitat, în special în ceea ce privește articolele pe care personal prefer să nu le expun. Așadar, auzind despre situația dificilă a ghizilor de turism, am decis că transportul acestor tronuri mai puțin prețioase înapoi în Grecia este un lucru bine făcut. ”

Ghizii de turism au înveselit decizia. Rămâne de stabilit dacă guvernul grec va consimți să expună unul la Efes sau va insista, așa cum a făcut Met, să le păstreze private.

Imigranții mexicani vin la Garda Națională; Sper să patruleze frontiera

Imigranții mexicani, la auzul intenției președintelui Bush de a trimite Garda Națională să ne patruleze granițele cu Mexicul, s-au adunat la sediul Gărzii din întreaga țară pentru a se înscrie la datorie.

În timp ce aștepta la coadă, un solicitant, Carlos Amigos, a exclamat: „Președintele ne-a oferit o oportunitate cu adevărat minunată de a ne ajuta familiile și prietenii din Mexic. Acum avem șanse mult mai mari să-i ajutăm să ajungă în America. ”

Garda, întinsă sub formă de desfășurare în Irak și nevoia sa de a fi gata să asiste în caz de urgență națională, a acceptat rapid roiul de noi recruți.

Șeful Gărzii Naționale, proaspăt de la mărturia de pe Capital Hill, unde a insistat că Garda nu este exagerată, a exprimat rezerva. „Doar pentru că acceptăm acești castori dornici nu înseamnă că intenționăm să le desfășurăm de-a lungul frontierei mexicane. Vom lua această determinare de la caz la caz. ”

Nemultimit, un alt mexican la rând să ne înscrie ne-a spus: „Știu că nu este sigur că voi primi taxe la graniță, dar chiar și o mică șansă este mai bună decât niciuna, amigo, pentru că familia mea nu își permite să cumpere hârtii falsificate. ”

Mexicul rezolvă problema imigrației; Devine parte a Chinei

Într-un anunț uimitor, președintele Vicente Fox din Mexic a dezvăluit că națiunea sa și-a rezolvat problema imigrației cu SUA cerând anexarea ca provincie a Chinei. Ca urmare a noului său statut, va fi disponibilă o mulțime de locuri de muncă domestice.

El a făcut anunțul surpriză, nu în timpul vizitei sale recente în America, ci imediat după întoarcerea în Mexic.

Mexicani de milioane au înveselit decizia, aruncând festele la nivel național, cu strigăte de „Viva Mexic!” „Viva China!” Și aerul a sunat cu neologismul triumfător, „MexiChina, Ole!”

În discursul său adresat națiunii mexicane, președintele Fox a declarat: „Astăzi, anunț că națiunea noastră a devenit o provincie mândră a Chinei. Ca urmare, vom avea locuri de muncă mai mult decât suficiente pentru a menține oamenii noștri muncitori acasă – și în locuri de muncă mult mai bune decât găsesc ca lucrători migranți în SUA ”

El a continuat să explice: „Acum, este timpul ca companiile americane să investească în Mexic în aceeași măsură în care investesc în restul Chinei. În cele din urmă, este timpul ca ei să profite de toată forța de muncă ieftină de lângă ușă. În cele din urmă, este timpul ca Mexicul să aibă nenumărate fabrici noi și, în timp, un dezechilibru comercial la fel de mare cu America ca restul Chinei. În cele din urmă, eticheta „Made in Mexico” va reprezenta orice, de la cuțite și furculițe până la Nikes. ”

Chinezii au fost încântați de oferta mexicană, observând: „Achiziționarea Mexicului ca provincie este chiar mai bună decât cucerirea Taiwanului. Există mai multă forță de muncă ieftină acolo și, din moment ce se află chiar în curtea din spatele Americii, vom putea economisi costurile de expediere. Așadar, vom putea produce și livra bunuri chiar mai eficient din punct de vedere al costurilor decât am reușit cu propria noastră forță de muncă ieftină. ”

Așa cum era de așteptat, companiile din SUA au reacționat imediat la posibilitatea externalizării producției în Mexic. După cum a declarat directorul executiv al unei companii americane care a intrat timpuriu în China, „Este absolut minunat să știm că există atât de multă forță de muncă ieftină atât de aproape de casă. Nu mi-am dat seama niciodată până când Mexicul a devenit parte a Chinei. Puteți fi siguri că comenzile de producție de la noi se vor îndrepta în curând pe calea Mexicului! ”

Președintele Fox, când a fost presat de un reporter despre modul în care crede că muncitorii mexicani se pot compara cu muncitorii chinezi în ceea ce privește disponibilitatea lor de a lucra ore lungi pentru salarii mici, el a răspuns: „Ce crezi că dovedește întreaga problemă a imigrației? Avem milioane de muncitori atât de dedicați încât își riscă viața pentru a câștiga o relativă mizerie la nord de graniță “.

Răspunsul de la Washington a fost în mod clar negativ. Președintele Bush a declarat: „Mexicul se află în această emisferă și nu are nicio activitate ca parte a Chinei. În plus, am fost pe cale să rezolvăm problema frontierei cu garduri și Garda Națională. ”

Un reporter s-a întrebat dacă gardul și prezența Gărzii Naționale ar fi putut ajuta la împingerea Mexicului spre China.

„Desigur, nu”, a susținut domnul Bush. „Știm cu toții că gardul nu este un impediment pentru relațiile mexico-americane. Nu i-ar ține decât pe cei care nu sunt alpiniști rapizi și asta este doar o mică minoritate. ” Apoi, citând poezie, așa cum o face deseori, a continuat: „Și, așa cum a spus Robert Frost,„ gardurile bune fac vecini buni ”.”

Democrații s-au grăbit să-i cheme pe președinte și pe republicani de pretutindeni.

Senatorul Edward Kennedy a exclamat: „Nu vă pot spune cât de supărat sunt acest lucru. Dacă am fi avut îndrumări mai înțelepte din partea Casei Albe, ne-am fi gândit să ne sfătuim corporațiile cu mult timp în urmă că nu trebuie să exporte locuri de muncă în China, când ar putea găsi forță de muncă ieftină chiar peste graniță în Mexic. ”

Senatorul Charles Schumer, întotdeauna prevăzător, a remarcat: „Știam că gardul nu va fi bun pentru relațiile mexican-americane. După cum am spus în timpul dezbaterilor senatoriale privind imigrația, gardul este într-adevăr la fel ca legile privind permisele de pistol. Infractorii nu se aliniază pentru ei. Pur și simplu merg să ia o armă. Și mexicanii intenționați să devină imigranți ilegali vor găsi o modalitate de a fugi peste zid și de a trece pe lângă Garda. ”

Republicanul John McCain, direct de la primirea sa clamorosă la New York’s New School, a spus: „Cred că faptul că Mexicul a devenit o provincie a Chinei nu este probabil un lucru bun pe termen lung și nu sunt sigur că este chiar bun în pe termen scurt. Desigur, nici nu am vrea ca Mexicul să devină parte a Americii, ceea ce, având în vedere nivelul de imigrație ilegală pe care îl avem, este de fapt un fel de ceea ce se întâmplă “.

Dick Cheney a fost ferm împotriva anexării, afirmând: „Această schimbare a națiunii este inacceptabilă. Și, odată ce așa ceva începe, nu se știe unde se va opri. Următorul lucru pe care îl știți, Venezuela, Peru și Cuba vor arborează pavilionul chinez. Trebuie să predomină guvernului mexican să se retragă. Dacă președintele întreabă, voi zbura acolo și îi voi spune președintelui Fox aceste lucruri. ”

Președintele Bush nu a comentat imediat oferta Cheney, amintind poate de tulburările diplomatice pe care feistul vicepreședinte le-a creat în timpul călătoriei sale prin Enațiunile europene exterioare, când l-a condamnat în mod deschis pe președintele rus Vladimir Putin pentru că a renunțat la democrație.

Între timp, imigranții ilegali din Statele Unite au început să curgă înapoi în Mexic, așa că ar putea fi printre primii care se vor alinia pentru numeroasele noi locuri de muncă din fabrică care vor fi disponibile în curând. Într-un ultim efort de a atenua guvernul mexican, președintele Bush părea să indice că ar putea anula construcția răspunsului zidit al Americii la problema imigrației. Întrucât zidul nu mai este necesar, au existat unele șanse ca modificarea să se întâmple cu aprobarea Senatului.

Un american care s-a opus imigrației a înveselit schimbarea. „Mexicienii părăsesc orașul imediat ce își pot face lucrurile împreună. Ce îmi pasă dacă Mexicul ar trebui să devină parte a Chinei pentru a-i readuce în propria țară? ”

Cu toate acestea, un alt american a avut o altă părere. „Cred că este păcat că nu ne-am gândit să exportăm locuri de muncă în Mexic, în timp ce era încă țara tacos și enchiladas, nu și a rulourilor de ouă”.

Microsoft amână planul de a introduce cel puțin o idee originală

Imaginați-vă complexitățile, ca să nu mai vorbim de complexe, care să fie cel mai mare producător de software din lume, când ideea dvs. principală originală a fost până acum un preț mai ieftin decât Apple?

Microsoft s-ar putea califica drept compania americană pentru a obține cel mai mare succes fără a introduce în lumea nevoiașă cel puțin o idee originală, cu excepția cazului în care, desigur, un preț redus poate fi interpretat ca o astfel de contribuție binevenită.

Să ne uităm la istoria neobișnuită, nu a inovației, ci a imitației.

Îți amintești când Mac-ul avea meniuri drop-down și punctare și clic și capacitatea de a menține mai multe programe deschise la un moment dat, dar Microsoft nu le-a editat?

Totuși, mereu inventiv, dar niciodată inovator, Microsoft a reușit să imite caracteristicile într-un mod care i-a ținut pe Gates și companie în fața barurilor și, voila !, lumea avea Windows și apoi Office.

Și ce zici de căutare? Google a inventat-o ​​practic. Yahoo a intrat în joc achiziționând Overture. În cele din urmă, avem Microsoft care se ocupă cu jurămintele de a-i urmări pe Google și Yahoo în locația profitabilă.

De parcă acele știri recente nu ar fi fost destul de jenante, acum Microsoft a anunțat că urmează să urmărească iPod-ul cu propriul său player de muzică și video portabil Billy.

Și acordați-vă inovației uimitoare pe care o aduce la vârful degetelor. Playerul Microsoft va avea cel puțin o caracteristică pe care iPod-ul nu o are: capacitatea de internet wireless. Deci, cei care își exprimă preferința pentru dispozitiv la casa de marcat vor putea descărca muzică fără a fi conectați la un computer.

Tres ciudat, nu-i așa, că Microsoft tânjea după orice avantaj, ne-ar oferi o caracteristică care îi încurajează pe utilizatori să se îndepărteze de computer, care este, datorită diferitelor împiedicări și scăderi fortuite, gazonul său de acasă.

Dar să nu fim critici pe nedrept și să recunoaștem că inovația minunată va avea și un ecran video mai avansat.

De fapt, să fim proactivi corecți, așa cum ne străduim întotdeauna să fim, și menționăm că Apple nu este nici deasupra imitației. De exemplu, după ani de căutare sufletească contraproductivă, Jobs și echipa și-au dat seama că ar putea vinde mult mai multe computere dacă ale lor ar fi compatibile cu software-ul care controlează 90% din desktopurile lumii. Așa a intrat Intel.

Singura ținută care pare îndreptată să trimită flacăra creativă arzând peste pagină într-un mod fără compromisuri este Goggle. Dar să nu lăsăm duetul său inventator de fondatori să se lase de pe cârlig, fără să se înghesuie în apele largi ale imitației. După cum am aflat cu toții, unul dintre ultimii avangarda Google The Great este oferirea de programe prin Internet care gestionează aceleași sarcini pe care le face software-ul pe care Microsoft le vinde pe un disc. Cât de uimitoare este acea inovație?

Dar luarea Apple, Google și Yahoo în sarcină înseamnă echivalențe relative.

Așteptarea aparent fără speranță este pentru apariția a cel puțin unei idei revelatoare de la Microsoft. Având în vedere mulțimea de tehnicieni performanți pe care îi au la locul lor de muncă, cea mai extraordinară uimire este că încă ne confruntăm doar cu o anticipare semnificativă.

Microsoft Vista acceptă numai produsele Microsoft; Neagă intenția monopolistă

Microsoft a anunțat astăzi că noul său sistem de operare Vista va suporta numai produsele realizate de Microsoft.

Anunțul a declanșat imediat un tsunami de răspunsuri furioase din partea tuturor celorlalte companii de software și un nou ochi ascuțit din partea autorităților de reglementare.

Compania a negat efuziv că măsura este în vreun fel indicativă a practicilor monopoliste.

CEO-ul Microsoft, Steven Ballmer, cunoscut din partea unor companii concurente sub numele de The Embalmer, a remarcat: „Deoarece Vista este un produs Microsoft, ce motiv există pentru a susține produsele realizate de alte companii? Dacă doresc ca oamenii să își folosească programele, sunt liberi să își creeze propriile sisteme de operare desktop. ”

Anunțul său nu a paliat suficient reprezentanții altor companii majore de software.

Un reprezentant de la Google a atacat, spunând: „Nu a fost suficient ca noua versiune a Internet Explorer să aibă o setare implicită la Căutare MSN. Acum, înțelegem când oamenii dau clic pe opțiuni, nu vor exista. Acest lucru nu pare corect, chiar dacă, recunosc, Google este setarea implicită în Firefox. ”

Întrebat cu privire la problema controversată, Bill Gates a declarat categoric: „Am fost întotdeauna foarte influențat de numele meu de familie și, în acest caz, așa cum apare în expresia bine cunoscută,„ Ne pare rău, porțile sunt închise ”.

Se pare că problema va fi în cele din urmă determinată de modul în care instanțele consideră insistența Microsoft că alte companii sunt încă libere să își creeze propriile sisteme de operare desktop.

În ceea ce privește economia americană, cea mai semnificativă evoluție pare să fie că, ca urmare a valului de procese în curs de desfășurare, sute de avocați sunt angajați în prezent cu bucurie.

Lapte Capre – Cunoaște-ți dușmanul

Răbdarea poate fi o virtute, dar râsul este singura modalitate de a supraviețui mulsului de capră. Puteți depune eforturi pentru gardul perfect. Trebuie să vizezi o alimentație bună. Dar, nu vă faceți copil. Când vine vorba de muls, nu primiți ultimul cuvânt.

Când am decis să adaug capre de lapte la ferma mea din curtea din spate, am imaginat ulcioare cu lapte răcind în frigider, în timp ce cheddar-ul îmbătrânește în pivnița mea. Spirit, prima mea bonă, a avut alte idei. Există o veche zicală pe care tocmai am inventat-o: „Nu vă așteptați la o satisfacție instantanee de la prima lactație de capră de lapte”. La fel ca întâlnirile, așteptarea a nimic nu este primul pas spre a nu fi dezamăgiți. Perseverența este următorul pas către supraviețuirea caprelor cu sănătatea ta moderat intactă.

Spiritul s-a dovedit a fi mutinos în muls. Chiar și cu gemeni alături, avea mult lapte de împărțit. Generozitatea nu a fost pur și simplu forța ei. Cu toate acestea, cum ar fi căderea de pe bicicletă sau aruncarea de pe calul tău, atunci când găsești un picior de capră așezat în urechea ta dreaptă, trebuie să te urci imediat înapoi.

Pentru a ajuta alți potențiali fermieri să facă față unei frustrări inevitabile, am oferit următorul jurnal. Documentează prima mea lună întreagă de Spirit de muls. Din aceasta atrage speranța. Există lumină la capătul mamelonului.

Ziua 1: Capra cu lese aleargă în jurul picioarelor de la cravată și aruncare. Nu m-am apropiat niciodată de tetină.

Ziua 2: Construiți „Standul de muls EZ One Hour Goat” din instrucțiunile online. Definiți cinci ore în iad.

Ziua 3: Reglați suportul de muls pentru capră, astfel încât capul mare și gras de capră să încapă prin stocuri în cutia de furaje.

Ziua 4: Ajustați suportul de muls de capră, astfel încât capul mic și slab de capră să nu se retragă din cutia de furaje prin stocuri.

Ziua 5: Strângeți 3,5 lingurițe. lapte de capră care se aruncă pe suportul de muls.

Ziua 6: Dido.

Ziua 7: Picior de capră Tether. Caprele se dezlănțuie în .3 secunde.

Ziua 8: Piciorul de capră Tether mai bine. Iepuri de capră se varsă peste 3,5 lingurițe. de lapte.

Ziua 9: Încercați o nouă tehnică de tethering. Adună întreaga uncie de lapte. Efortul caprei de a da drumul nu reușește decât după ce a vărsat 3,5 lingurițe. de păr în paharul de lapte.

Ziua 10: Mergeți la magazin. Cumpără lapte.

Ziua 11-14: Descurajat. Doar stropiți niște lapte direct pe suportul de muls, astfel încât tetina dreaptă aparent în scădere să rămână activă.

Ziua 15: Capra care sta acum nemișcată în timp ce colectez trei uncii de lapte. Apoi vrăjitoarea ticăloasă își bagă piciorul în ea.

Ziua 16 – 18: Dido, dido și dido.

Ziua 19: Tetina potrivită a dispărut.

Ziua 20: Tetina dreaptă goală.

Ziua 21: echipa juridică a Spiritului mă servește cu hârtii care declară limitarea funcțională a stâlpului stâng și numai pentru bebelușii ei.

Ziua 22 – 23: Practicați tehnica de muls în timp ce coajați picăturile din tetina dreaptă ofilită.

Ziua 24: Stăpâniți mulsul cu mâna dreaptă, în timp ce mâna mea stângă ține recipientul ridicat, evitând încercările maniacale ale femeilor de a pune piciorul în lapte. Recompensă netă de la titan plat aproximativ 1,4 oz. Notă: Capra încă se varsă.

Ziua 25-26: rațiile de lapte cresc ușor. Caprele și lemnele de bumbac se varsă acum în recipientul pentru lapte.

Ziua 27: Bebelușii mă distrag, mușcându-mi cămașa în timp ce mulg. Piciorul spiritului se întoarce la recipientul pentru lapte.

Ziua 28: Bebelușii sunt hotărâți să mănânce hainele în timp ce mulg. Le fur laptele din pretioasa lor tetina stanga.

Ziua 29: Bebelușii încearcă să mă distragă mâncându-mi părul. Încerc să le ignor. Caprele se scutură. Reflexul meu de evitare a piciorului supracompensează, aruncând laptele direct în ochelarii de protecție LASIK. Surprinși de franceza mea, ambii bebeluși fug în direcții opuse, cu părul încă în gură.

Ziua 30: Și ritmul continuă.

Ziua 31: randamentul zilnic mediu totalizează acum aproximativ 10 oz. Sursa: două mulsuri pe zi de la 1,2 țâțe.

Amintiți-vă, când va veni ziua, și va veni, acolo unde pur și simplu vă îndreptați către bonă și stropiți repede puțin lapte direct în cafeaua de dimineață, apoi vă îndepărtați de plâns, țineți minte cu puțină răbdare, toate acestea pot fi ale voastre.

Scripturi greșite de ortografie

O modalitate de a confirma că spațiul cibernetic este marele egalizator este de a observa calitatea editării care există …

Sunt cu adevărat uimit de manghiul suportat de limba engleză pe un număr semnificativ de site-uri. Este corect să presupunem că această boală își are rădăcinile în perioade scurte de atenție în anii școlari. Drept urmare, acuratețea este adesea prima victimă a ortografiei și gramaticii slabe.

Totuși, dacă vom cita exemple ale acestui averral, să o facem cu o notă de umor. Iată câteva răspunsuri ale elevilor mai tineri dintr-o școală laică când li se cere să expună diferite învățături ale Bibliei. Cuvintele lor sunt neditate:

„În prima carte a Bibliei, Guinessis, Dumnezeu s-a săturat să creeze lumea, așa că și-a luat sabatul”.

„Adam și Eva au fost creați dintr-un măr”.

„Soția lui Noe se numea Ioana de Arcă”.

„Noe a construit o arcă, la care animalele ajung în pere”.

„Soția lui Lot era un stâlp de sare ziua, dar o minge de foc noaptea”.

„Evreii erau un popor mândru și de-a lungul istoriei au avut probleme cu organele genitale nesimpatice”.

„Samson a fost un om puternic care s-a lăsat rătăcit de o Izabela ca Dalila”.

„Samson i-a ucis pe filisteni cu toporul apostolilor”.

„Moise i-a condus pe evrei la Marea Roșie, unde au făcut pâine nedospită care este pâine fără niciun ingredient”.

“Egiptenii au fost înecați cu toții în desert. După aceea, Moise a urcat pe Muntele Cianură pentru a obține cele zece amendamente”.

„Prima poruncă a fost când Eva i-a spus lui Adam să mănânce mărul”.

„A șaptea poruncă este să nu admiteți adulter”.

„Moise a murit înainte să ajungă vreodată în Canada”.

„Atunci Iosua i-a condus pe evrei în bătălia de la Geritol”.

„Cel mai mare miracol din Biblie este atunci când Iosua i-a spus fiului său să stea liniștit și el l-a ascultat”.

“David a fost un rege ebraic priceput în a juca pe mincinos. A luptat cu Finklestein, o rasă de oameni care au trăit în vremurile biblice.”

“Solomon, unul dintre fiii lui David, avea 300 de soții și 700 de porcupini. Când Maria a auzit că este mama lui Isus, a cântat Magna Carta.”

“Când au sosit cei trei înțelepți din partea de est, l-au găsit pe Iisus în manager. Iisus s-a născut pentru că Maria avea o artă imaculată.”

„Sfântul Ioan, fierarul, și-a aruncat apă pe cap”.

„Iisus a enunțat Regula de Aur, care spune să le faci una celorlalți înainte ca ei să îți facă una cu tine”.

„El a explicat, de asemenea,„ un om nu trăiește doar prin sudoare ”.

„A fost un miracol când Isus a înviat din morți și a reușit să scoată piatra funerară de la intrare”.

„Oamenii care l-au urmat pe Domnul au fost numiți cei 12 decibeli”.

„Epistolele erau soțiile apostolilor”.

„Unul dintre opossums a fost Sfântul Matei, care era și taximan”.

„Sfântul Pavel a plecat la creștinism. El a predicat acrimonia sfântă, care este un alt nume pentru căsătorie”.

Acum, în timp ce ne oprim o clipă să ne întrebăm care dintre acești autori ne va umple rețetele și ne va scrie testamentele când vor ajunge la maturitate, să considerăm, de asemenea, că unii dintre ei ar putea avea un mare viitor în punditrie. Iată un candidat probabil:

“Un creștin ar trebui să aibă un singur soț. Aceasta se numește monotonie”.

Ba-da-boom … sau oricum se scrie o jantă.

Trucuri de economisire a banilor pentru crearea tratamentelor de Halloween

Fie că intenționați să luați copiii înșelăciune sau să faceți o petrecere la scară largă, există multe modalități creative de a face acest Halloween de neuitat.

Crearea propriilor elemente esențiale de Halloween este o modalitate excelentă de a avea o sărbătoare unică în timp ce economisești bani. Perfect Glue, o resursă excelentă pentru proiectele de Halloween prietenoase cu familia, oferă aceste sfaturi simple care economisesc timp și bani pentru o noapte distractivă înspăimântător.

* Găzduiește o petrecere înainte de Halloween. Adunați-vă cu prietenii și familia pentru a crea decorațiuni de Halloween. Timpul de calitate petrecut împreună este de neprețuit și creează amintiri prețuite.

* Adăugați fler la costume. Creați-vă propriile costume sau accesorii pentru dvs. și familia dvs. O pungă de dovlecei, de exemplu, este un articol distractiv pe care trucurile sau tratatorii îl vor purta cu mândrie.

Pentru a face o pungă de dovlecei, veți avea nevoie de pâslă portocalie, neagră, galbenă și albă, panglică, foarfece, un creion alb și Perfect Glue 1. Începeți prin trasarea unui dovleac pe pâslă portocalie și tăierea a două straturi. Aplicați lipiciul perfect în jurul marginilor și lipiți straturile împreună, lăsând partea superioară deschisă. Tăiați dovleacul față din pâslă neagră, albă și galbenă. Lipiți piesele pe față. În cele din urmă, tăiați două panglici lungi pentru mânere și lipiți în interiorul pungii. Lăsați punga să se usuce timp de cel puțin o oră înainte de a permite curgerea să curgă în interior.

* Proiectați un decor de casă extrem de încântător. Creați un peisaj de masă remarcabil folosind suporturi de bomboane atrăgătoare și copaci terifici cu ramuri pline de păianjeni și cranii. Realizați ornamente din fetru sub forma simbolurilor tradiționale de Halloween – dovleci, pisici negre și fantome, de exemplu. Ca o notă suplimentară, umpleți fiecare ornament cu bomboane sau alte suveniruri distractive.

Oamenii din Montana: ciudat în felul lor special

Cu toții am auzit povești despre oameni ciudați care trăiesc în Montana; Unabomber-ul, milițiile pentru libertate, gazele sărace blocate în Programul Federal de Protecție a Martorilor.

Vă asigur că majoritatea oamenilor care locuiesc în Montana sunt prietenoși, politicoși, sunt în mod rezonabil sănătoși și vor face tot posibilul să dea o mână străinilor.

Acum, sunt un californian cinic transplantat în Montana. Nu pot să nu mă simt suspectă de străinii de ajutor.

Ofițerul vrea să ofere voluntar utilizarea camionului său pentru a transporta un birou nou la mine acasă, nu-i așa? Retrage-te! Știu cum să folosesc acest spray de piper!

Acest lucru s-a întâmplat de fapt, fără amenințări și spray cu piper.

Am cumpărat un birou la localul Staples și apoi mi-am dat seama că nu am cum să-l duc în apartamentul meu. Grefierul s-a oferit să-l duc la mine, gratuit și după orele de lucru.

Nu, nu mă lovea! Tipul avea cel puțin șaizeci de ani. El s-a oferit voluntar pentru că aveam nevoie de ajutor. Oferta sa fără atașare m-a suflat.

Disperat, am fost de acord. El a livrat biroul așa cum a promis, a spus: „Mă bucur că aș putea ajuta” și a plecat.

„Ciudat”, am respirat. „Ce este în neregulă cu acești oameni?”

Atitudinea admirabilă a funcționarului se găsește de obicei în întreaga Montana. Chiar și copiii sunt în mod rezonabil politicoși și de ajutor.

După trei ani de viață aici, totuși, rămân precaut. Puteți scoate fata din California, dar nu puteți scoate spray-ul de piper din fată.

Comunitățile din acest stat sunt puternic orientate spre familie. Grătarele comunitare se țin într-un parc lângă casa mea în timpul verii. Patru picnicuri din iulie, curse de rațe (nu întrebați), evenimente sociale bisericești reale – dacă evenimentul este distractiv de familie sănătos, se întâmplă aici.

Nu particip la aceste funcții.

Am mai multe rude creștine născute din nou în acest stat decât ar trebui permis legal. O rudă este de obicei conectată la orice eveniment comunitar care are loc.

Dacă voi participa la unul dintre aceste evenimente, mă voi aștepta să particip la fiecare eveniment următor. Dacă nu reușesc, toate rudele mele vor bate la ușa mea în același timp pentru a afla de ce.

Cele de mai sus sunt un exemplu de cât de strâns legate sunt comunitățile. Majoritatea oamenilor de aici sunt muncitori, conservatori, biblici. Principalele subiecte ale conversației sunt: ​​vânătoarea și pescuitul, biserica, copiii, familia în general și ferma.

Pentru aceia dintre noi mai liberali, nu căsătoriți, fără copii, nu fermieri și dezaprobă vânătoarea și pescuitul, orice șansă de conversație este limitată.

Oameni drăguți, dar un pic plictisitor.

Totuși, nebunia pentru care este faimoasă Montana există.

Un bărbat mare și musculos a intrat în societatea umană locală în timp ce eram recent acolo. Noroi uscat i-a acoperit cizmele. Părul negru îi acoperea umerii. Purta o haină de piele și lână peste cămașa de flanelă și blugi. Paltonul mirosea ca și cum ar fi dezlipit-o de pe spatele unui bivol.

El și-a cerut câinele cu o voce mârâită, cu o strălucire înfricoșătoare în ochi. Câinele său de vânătoare a fost adus din cuștile din spate.

Femeia din spatele biroului i-a spus bărbatului că trebuie să cumpere un permis pentru câinele său. A întrebat de ce. Fiecare câine avea nevoie de licență. Este legea.

Omul a izbucnit într-un discurs pasionat despre modul în care autorizarea câinilor a fost un alt truc al guvernului malefic pentru a ne zdrobi libertatea. A menționat ceva despre controlul minții. Mușchii lui păreau să crească odată cu lumina înfricoșătoare din ochi.

M-am îndepărtat de bărbat în timp ce completam un formular pentru o nouă licență pentru câinele meu. Fiecare femeie din spatele biroului își păstra un zâmbet politicos fixat pe față. Femeia mai în vârstă ținea mâna pe telefon.

Bărbatul a luat în cele din urmă un formular de licență și a ieșit din birou, un sărac diavol victimizat și și-a luat duhoarea cu el.

Ce poți spune după o astfel de ieșire? Sper că tipul cel mare este fericit să pășească la sol cu ​​colegii săi de bivoli.

Ciudățenii din Montana vin în toate formele, dimensiunile, mirosurile și personalitățile, dar apoi oamenii apar în toată lumea.

Dumnezeu să binecuvânteze ciudățenii pentru că au făcut viața colorată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *