Express

Teroriști umaniști blocați în Miami; Planificat să planteze cărți explozive

Un grup care se numește teroriști umaniști a fost reținut de FBI într-o grevă preventivă din Miami. Celula teroristă, care pretinde afiliere la grupul terorist din Atlanticul Mijlociu, toate bibliotecile, a fost infiltrată de un agent FBI.

Liderul grupului i-a mărturisit informatorului că membrii intenționează să planteze cărți explozive în diferite locații din Statele Unite, inclusiv Turnul Sears, o serie de clădiri FBI și moschei musulmane radicale.

Grupul terorist umanist a funcționat din subsolul unei biblioteci publice gratuite încă nedezvăluite din Miami. FBI a găsit numeroase dovezi ale planurilor grupului, inclusiv multe cărți inteligente considerate în general ușor accesibile și, prin urmare, extrem de periculoase.

La o conferință de presă organizată pentru a anunța arestările, procurorul general Alberto Gonzales a declarat: „Din fericire, complotul acestei celule teroriste de origine a fost întrerupt în etapele de planificare. Grupul încă încerca să obțină finanțare pentru a achiziționa un număr suficient de cărți. ”

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al teroriștilor umaniști a mărturisit: „Plănuiam să răspândim iluminarea oriunde am putut, așa că am selectat două dintre cele mai informative și mai ușor de citit cărți de filosofie din vremurile recente, ambele de către teroristul umanist lider, dar acum decedat, Bertrand Russell. . În primul rând, aveam să organizăm un atac cu reperul său Istoria filosofiei occidentale, doar pentru a oferi oamenilor o imagine de ansamblu asupra ideologiei noastre radicale. Apoi am sperat să continuăm acest lucru cu o grevă folosind Scrierile selectate ale lui Bertrand Russell. Scopul nostru a fost, mărturisesc, de a perturba noul Epocă Întunecată care pare să coboare la nivel mondial. ”

Procurorul a subliniat cazul guvernului, spunând: „Mărturisirea acestui terorist umanist de sine stătător indică în mod clar că a existat o intenție clară de a perturba ignoranța mortală care străbate o mare parte din societatea actuală. Evident, grupul reprezintă o amenințare la adresa răspândirii hotărârii unei mari părți din populația lumii de a reveni într-o perioadă atât de minunată de neinformată încât poate fi descrisă cu adevărat ca revenirea Evului Întunecat ”.

Familiile teroriștilor au fost uimite de arestări și au continuat să susțină că suspecții sunt nevinovați.

După cum a spus o mamă, „Fiul meu nu este terorist. Este un băiat bun care a ajuns cumva să creadă în idei radicale precum adevărul și înțelepciunea. Dacă este eliberat pe cauțiune, promit să-i limitez timpul de citire. ”

Gând umoristic pentru ziua de azi – Cum scriu linii amuzante pe o bază zilnică

Imaginați-vă un site web în care mergeți zilnic pentru a vedea un gând plin de umor pentru ziua respectivă. Mai bine, ce se întâmplă dacă site-ul respectiv oferă e-mailului dvs. gândul plin de umor pentru ziua respectivă?

Și ce se întâmplă dacă, în loc să le oferiți învechit, ați auzit-o de o mie de ori înainte de umor, site-ul respectiv a furnizat umor proaspăt, coaptă, zilnic, creat pe loc în cuptoarele lor din magazin?

Ei bine … acesta este proiectul pe care l-am asumat.

Și se dovedește a fi o provocare pentru a ține pasul cu coacerea tuturor acestor pâine zilnică de râs.

Deci, cum te duci să creezi un gând pentru zi care să fie plin de umor, fără a fi nevoie să fii un comic profesional?

Iată câteva sfaturi:

1. Gândește-te la tipurile de lucruri din viața ta de zi cu zi pe care le găsești neobișnuite, ridicole, greu de înțeles, prostești sau jenante.

2. Vino cu un mod de a exprima unul dintre aceste lucruri într-un mod care să conducă mintea într-o singură direcție. Apoi, schimbați brusc direcția cu partea finală. Aceasta este structura de configurare / punchline a umorului.

3. Pentru o idee dată, generați cât mai multe variante de configurare / punchline. Continuați să faceți presiuni pentru a le genera, chiar și atunci când credeți că nu mai puteți veni. Cei pentru care lupți din greu sunt de obicei cei mai amuzanți.

4. Încearcă să-ți faci umorul să-ți exprime punctul final într-un mod indirect. Este mai amuzant să spui că cineva ar putea folosi „subvenții pentru ceva” decât să spui cuiva „cineva nu are mult ceva”.

5. Cu fiecare setare / punchline, jucați-vă cu cuvintele pentru a încerca să vă faceți umorul scurt și la obiect. „Umorul” cu cuvinte nu este, în general, la fel de amuzant ca umorul scurt.

6. Încercați să ascundeți destinația finală a configurației dvs. umoristice / punchline până la sfârșit. Vrei ca pumnul umorului tău să fie prezentat la final, fără ca nimic să-l urmărească pentru a scurge partea amuzantă.

7. Exersează în mod regulat. Păstrați ceea ce este amuzant și aruncați ceea ce nu este amuzant. Va trebui să vă folosiți cea mai bună judecată aici. Acest lucru este mai ușor de făcut dacă puneți deoparte ceea ce ați scris timp de câteva zile. Apoi, reveniți mai târziu și examinați-l. Multe dintre liniile cărora le lipsește umorul vor ieși ca un deget mare.

Iată un exemplu despre cum am creat o linie amuzantă:

– Cuvântul „imaginație” mi-a apărut în minte și m-am gândit la cât de jignitor este să fii acuzat că nu ai nicio imaginație.

– M-am întrebat ce grup aș putea insulta fără a ofensa cu adevărat pe nimeni. Politicienii sunt întotdeauna o țintă bună.

– Am încercat apoi să-mi dau seama cum aș putea acuza politicienii că nu au nicio imaginație.

– Pentru configurare am vrut să sugerez că voi complimenta politicienii spunând că au multă imaginație. Așa că m-am gândit: „Cu cantitatea de imaginație pe care o au politicienii ….”

– Am încercat să mă gândesc la un mod de a spune indirect că cineva nu are imaginație. Abordarea mea a fost „… ar trebui să se califice pentru subvenții guvernamentale”.

– Rezultatul a fost:

Cu cantitatea de imaginație
politicienii au, ar trebui
calificați pentru subvenții guvernamentale.

Dacă nu vi se pare amuzantă această linie, este în regulă. Simțul umorului tău poate fi diferit de al meu. Și asta e bine. Umorul este foarte subiectiv și există o mare varietate de lucruri pe care oamenii le găsesc amuzante. De asemenea, analizarea creației unei glume pas cu pas, așa cum am făcut mai sus, are tendința de a ucide umorul pe măsură ce mergeți.

Acesta este procesul pe care îl folosesc în mod regulat pentru a crea umor proaspăt pentru gândul meu pentru site-ul web de zi. Nu este o sarcină ușoară, dar este distractiv și satisfăcător atunci când amuzantul se revarsă. Și este minunat să mă gândesc că poate am adăugat puțin umor la mijlocul zilei cuiva, poate chiar în punctul în care stresul zilnic al persoanei era pe punctul de a-l copleși. De aceea, numesc gândul meu plin de umor pentru ziua de râs Vitamina.

Mă voi ridica în doar un minut

Ești unul dintre acei oameni care se trezesc dimineața, complet împrospătați și cântă cu fericire la începutul unei zile noi și luminoase?

Ei bine, majoritatea dintre noi nu suntem. Și sincer, preferăm ca aceia dintre voi care sunteți să aruncați racheta. Încercăm să dormim puțin în ultimul moment înainte de a ne îndepărta să ne luăm cafeaua de dimineață.

Ultimele minute în pat sunt aurii.

Știi cele pe care le vreau să spun, ultimele momente prețioase, încă confortabile și calde sub huse, complet treaz și știind că trebuie să te ridici. Dar nu doar încă. Nu, doar câteva minute în plus.

Acesta este motivul pentru care butonul de amânare este atât de popular pe ceas cu alarmă. Oamenii pur și simplu nu vor să se ridice din pat dimineața. Mai ales copii. Oricine a încercat să scoată un copil de 9 ani din pat la 7:30 AM pentru a se pregăti pentru o zi de școală 8:30 AM știe exact la ce mă refer.

Dar chiar și pentru adulți, depășirea inerției de dimineață poate fi un exercițiu (și eu folosesc acel cuvânt cu cel mai slab sens posibil) de amânare insidioasă.

Din fericire pentru familia mea, avem un sistem aproape infailibil pentru depășirea acestei probleme zilnice. Noi numim sistemul nostru „Câinii”.

Modul în care funcționează este că Doug, câinele nostru principal, mai mare, se va trezi imediat la 6:30, se va așeza lângă patul meu și va așeza laba pe spatele meu. Noi numim asta „Dând laba”.

Procesul funcționează cam așa:

Doug:

Eu: „Ok Doug, băiat bun”.

Zece secunde trec.

Doug:

Eu: “Ok, Doug. Ok.”

Mai trec zece secunde.

Doug: …

Eu: „Venind Doug, venind”.

Cincisprezece secunde.

Doug:

În acest moment există un aer de insistență frenetică în zgomotul lui Doug. Mesajul este clar, fie mă ridic să-l scot, fie sufăr consecințele.

Acum, Doug este un Labrador Retriever de 85 de kilograme și este capabil să producă unele consecințe destul de grele.

În loc să mă confrunt cu perspectiva de a răzbi o consecință de 3 kilograme de pe covorul din sufragerie, mă ridic din pat ca să-l scot.

Un cititor înțelept își poate aminti că am folosit termenul „Câini” pentru a descrie sistemul nostru de trezire automată.

Cititorul înțelept poate presupune în continuare că există un al doilea câine implicat în acest proces în cazul puțin probabil în care Doug nu reușește să producă rezultatul dorit.

Cititorul inteligent este destul de corect. Zippy, al doilea nostru câine, nu este nici pe departe atât de subtil și reținut ca Doug atunci când vine vorba de anunțarea nevoilor sale de dimineață.

În timp ce Doug se poate așeza demoral pe partea laterală a patului și își poate indica dorințele cu o labă îngrijită, Zippy se va urca pe pat, își va lipi nasul umed în față, ureche sau ochi, oricare ar fi cel mai convenabil expus și va strănut.

Această metodă nu a reușit niciodată să obțină răspunsul dorit. Și are unele avantaje evidente față de metoda lui Doug, deși, din motive evidente, prefer sistemul lui Doug în locul lui Zippy.

În ambele cazuri, suntem acum pregătiți să ne începem ziua.

Următoarea poezie a fost scrisă după ce a comis cu un alt membru al familiei care a vrut să stea în pat doar câteva minute din acele minute prețioase în această dimineață.

Mă voi ridica în doar un minut

În fiecare dimineață când mă trezesc încet
Îmi place să stau în pat,
Ignorând toate gândurile care sar
Și zgomot în capul meu.
Faptele zilnice care trebuie făcute,
Sarcinile care nu vor fi respectate,
Multe comisioane pe care trebuie să le fac
Toate mă trag din somn.
Încerc să închid ochii încă o dată,
Și îmi revin visele,
Dar renunță, ridicându-te la corvoadă
A înfruntării regimurilor vieții.

În Mogadisciu, Coca-Cola este denumită Lucru necredincios

Militanții islamici care au preluat conducerea la Mogadisciu și au lăsat voința întunecată a medievalismului peste mintea cetățenilor au marcat Coca-Cola ca fiind neislamică.

Un șeic de linie tare a declarat că occidentalii sunt dușmani ai Islamului și că produsele lor nu ar trebui consumate.

Omul are adepți. Unul, care deține un magazin de ceai, a spus: „Din ignoranță, vindeam și beau Coca-Cola, dar acum îl urăsc atât de mult. ‘

Arătând diferite reguli cu privire la băuturile care îndrăgesc Coranul, militanții subliniază că Mohammed afirmă: „Există o singură băutură, iar numele său este apă”. Ei susțin că, într-un alt loc, Profetul notează: „Lucrurile nu merg mai bine cu Coca-Cola; mă face să izbucnesc”. În sfârșit, ei spun că el dezvăluie: „Necredincioșii au inventat Coca-Cola, iar credincioșii adevărați nu imită niciodată necredincioșii, cu excepția momentului când am luat idei de la Moise și Isus, dar amintiți-vă: le-am acordat întotdeauna credit, sau cel puțin cât am putut suporta le da.”

Drept urmare, singura fabrică care reprezintă o picătură de modernitate în burgerul sărăcit riscă să fie închisă în întregime. Vânzările au scăzut semnificativ, deoarece mulți cetățeni cred în înțelepciunea băuturilor răcoritoare a liderilor lor.

Există îndoieli cu privire la autenticitatea unora dintre cetățeni a noii urăciuni pentru băutură. Un convertor recent a comentat: „Cred că acești gânditori înapoiați sunt doar genul de oameni pe care vreau să-i urmez. Pentru mine, abținerea de la Coca-Cola nu are nimic de-a face cu faptul că poartă mitraliere și eu nu dețin una”.

Există, de asemenea, o veste directă. Un tânăr, în vârstă de 31 de ani, ignoră apelurile liderilor religioși de a sta departe de acesta. “Îmi place Coca-Cola”, a spus el, “o beau tot timpul. Este băutura mea preferată”.

A existat un alt punct luminos într-un peisaj mental de altfel sumbru. Un consumator care consideră că este băutura sa preferată a spus: „Nu am suspiciuni în privința asta. Nu cred că ostilitatea poate funcționa în afaceri. Afacerile trebuie să fie libere de afacerile politice și religioase. . ”

Comentariul său echilibrat ne amintește oarecum de semnul care a fost pictat pe partea laterală a clădirii IBM din New York, care a reușit să combine baza economică a societății cu nevoia urgentă a oamenilor de a găsi modalități pașnice de a se comporta . Scria „Pacea mondială prin comerțul mondial”. Buna idee. Cu cât construiți mai multe fabrici într-o altă țară, cu atât este mai puțin probabil să o bombardați. Cel puțin, se speră.

Ca răspuns la miniaturizare, mâinile omului devin mai mici

Oamenii de știință au raportat că mâinile umane, care trebuie să se lupte în prezent cu tastaturi și butoane din ce în ce mai mici, pentru accesorii de înaltă tehnologie, au început să se micșoreze.

Din păcate, adaptarea nu este încă completă, iar majoritatea ființelor umane sunt încă împovărate cu mâini de dimensiuni normale. Ca urmare, trebuie să suporte o anumită stângăcie digitală înfurioasă.

Fiind mereu atenți la modul în care ar putea ajuta la îmbunătățirea corpului uman, chirurgii plastici au început să ofere o varietate de proceduri de reducere a mâinilor, care variază de la abordarea conservatoare a spălării lor cu apă fierbinte și apoi desecarea lor cu uscătoare de păr până la procedura mai radicală a chirurgie de reducere a mâinilor.

Un eminent chirurg chirurg plastic a remarcat: „Mulți oameni nu își dau seama de forța mentală și fizică pe care o are o persoană cu o mână de dimensiuni normale pentru a face față unui telefon mobil sau a altor echipamente de înaltă tehnologie care parcă ar fi fost proiectate pentru un pitic. Cred că reducerea stresului pe care o permit aceste noi proceduri va duce, de asemenea, la o longevitate mai mare, datorită reducerii preconizate a tensiunii arteriale și a atacurilor de cord. ”

Un adaptor timpuriu încântat de intervenție chirurgicală de reducere a mâinilor a comentat: „Uau, acum mâinile mele sunt atât de mici încât pot zbura în jurul tastaturilor de pe lucrurile mele ca o furnică cu zece picioare. Aștept cu nerăbdare noi dispozitive care vor fi și mai mici. Sunt cu toții gata pentru ei. ”

Au existat câteva obstacole notabile, în care mâinile mari sunt un real plus, în special în rândul pianiștilor de jazz și al jucătorilor de baschet.

Febra Independenței

1. Ce eveniment sărbătoresc americanii cu o sărbătoare națională pe 4 iulie?
Ziua de naștere a lui George Washington
B. Ascensiunea regelui George al III-lea la tronul Angliei
C. Adoptarea formală a Declarației de independență față de Anglia
D. Semnarea oficială a Declarației de Independență

C. Adoptarea formală a Declarației de independență față de Anglia
TEME: Semnarea oficială a avut loc de fapt pe parcursul mai multor zile.

2. Ce țară sărbătorește o sărbătoare națională în iulie în onoarea unui act din 1867 care a unificat națiunea?
A. Statele Unite
B. Canada
C. Rusia
D. Coreea

B. Canada
TEME: La 1 iulie 1867, Legea britanică a Americii de Nord a unificat Canada superioară și inferioară, New Brunswick și Nova Scoția ca fiind stăpânirea Canadei. Sărbătoarea a fost cunoscută anterior sub numele de Ziua Stăpânirii, dar s-a schimbat în Ziua Canadei în 1982, când s-a schimbat Constituția canadiană.

3. Ce țară sărbătorește o zi a independenței care a apărut la 13 ani și 10 zile după sărbătoarea Americii din 4 iulie?
A. Australia
B. Canada
C. Anglia
D. Franța

D. Franța
TEME: Ziua Bastiliei este o sărbătoare națională în Franța sărbătorită pe 14 iulie. Acesta datează de la izbucnirea Revoluției Franceze din 1789.

4. Fiecare revoluție care își merită sarea are un steag pe care să-l afișeze suporterii săi. Cum numiți o persoană cu cunoștințe expert în steaguri?
A. Vexilolog
B. Flagman
C. Flatulent
D. Flagellin

A. Vexilolog
TEME: Nu are prea mult sens până nu te gândești la revoluții. La urma urmei, supărarea înseamnă să agitați și trebuie să recunoașteți că un steag rebel va face asta puterilor.

5. În 1581, provinciile olandeze din cadrul Uniunii Utrecht și-au declarat independența față de ce națiune?
A. Spania
B. Belgia
C. Anglia
D. Germania

A. Spania
TEME: Nemulțumirea politică combinată cu sprijinul protestant crescând a cauzat mișcarea, deși această bătălie pentru independență a durat zeci de ani și nu a fost câștigată cu ușurință.

6. Bernardo O’Higgins a fost un renumit lider revoluționar pentru ce țară?
A. Chile
B. Irlanda
C. Statele Unite
D. Niciunul dintre cele de mai sus, a fost alcătuit de The QuizQueen

A. Chile
TEME: El a fost un lider revoluționar chilian și, de fapt, a declarat Chile independent de Spania în 1818, deși oarecum prematur, deoarece ultimele forțe spaniole nu au fost expulzate până în 1826. El a fost numit director general, dar domnia sa nu a supraviețuit spaniolilor, deoarece a fost destituit. prin opinia populară în 1823.

7. Între 1821 și 1829, oamenii din Grecia s-au luptat pentru independența lor față de ce imperiu?
A. Catolic
B. Roman
C. rusă
D. otoman

D. Imperiul Otoman
TEME: O revoltă cu cincizeci de ani în urmă a eșuat, dar în anii anteriori imperiul slăbise și starea de spirit a lumii se schimbase pentru a simpatiza cu rebelii după revoluțiile americane și franceze.

8. Ce țară își sărbătorește Ziua Independenței pe 16 septembrie în onoarea încercării eșuate a unui preot martirizat de a răsturna guvernul?
A. Irlanda
B. Italia
C. Mexic
D. Spania

B. Mexic
TEME: Miguel Hidalgo y Costilla a condus o cruciadă pentru a elibera Mexicul de guvernul colonial spaniol opresiv în 1811. Memoria sa a fost onorată după ce Mexicul a obținut independența în 1824.

9. Câte colonii erau la începutul revoluției americane?
A. 3
B. 13
C. 23
D. 33

B. 13
TEME: Niciun american mai bine nu a ratat această întrebare …

10. Ce țară marchează 15 august 1947 ca Ziua Independenței sale?
A. Guatamala
B. Australia
C. Puerto Rico
D. India

D. India
TEME: Acea zi a marcat sfârșitul stăpânirii britanice în India.

11. 1 ianuarie 1912, ce eveniment important din istoria Chinei?
A. Sfârșitul stăpânirii imperiale
B. Înființarea Republicii China
C. Înființarea Republicii Populare Chineze
D. Înființarea democrației poporului din China

C. Înființarea Republicii Populare Chineze
TEME: Noua Republică China a fost inaugurată la acea dată (sub o formă republicană de guvernare), deși sfârșitul stăpânirii imperiale ar fi acceptabil (chiar s-a gândit că s-a încheiat cu toate efectele la un moment dat la sfârșitul anului 1911. Republica Populară Chineză (sub o formă de guvernare comunistă) nu a fost creată până în 1949.

12. Revoluția rusă din _____ a dus la formarea creării Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice?
A. 1895
B. 1905
C. 1917
D. 1927

C. 1917
TEME: A existat o Revoluție Rusă din 1905 care a câștigat o oarecare concesie de la țar, dar nu a pus capăt stăpânirii țarilor. Evenimentul a avut loc în 1917. Dacă credeți că este greu de ales, fiți bucuroși că nu am întrebat în ce lună (deoarece au fost revolte atât în ​​februarie, cât și în octombrie în acel an!).

Autorul sugarului acuzat de plagiat; Sunete copiate în creșă

Un nou-născut, care a arătat o promisiune neobișnuită în creșa spitalului prin modularea ei de gâfâi și plânsuri și a fost imediat măturat din brațele mamei sale la Universitatea Harvard, a fost acum rușinat ca un simplu plagiator.

Se pare că bebelușul, însărcinat să scrie o succesiune originală de gâfâi și strigăte de un ambalator de cărți înțelept, a ascultat, intenționat sau nu, gâfâielile și strigătele colegilor ei nou-născuți în timpul scurtei sale șederi la spital.

Copil nefericit că era, cu greu putea face mai mult decât să imite litania lor încântătoare.

Acum, totul a fost descoperit, iar sugarul este în mare măsură rușine și se provoacă în prezent mortificare inutilă.

Împreună cu rușinea autorului față de avere și ochii adulților, compania de edituri de odinioară a Little Baby & Company, care a ales, nu doar una, ci două cărți de coos și strigături de la copil, are acum pabulum pe față.

Pentru a-și reveni cât mai mult posibil din descendența catastrofală a reputației sale, și-a anulat contractul cu pruncul, nu numai pentru o versiune revizuită a redării actuale a sunetelor pentru copii, ci și pentru a doua colecție, pentru care, în dorința sa de a câștiga bani chiar cu prețul demnității sale intelectuale, a plătit nou-născutului suma de 700.000 de dolari pentru bestsellerurile așteptate.

Ca de obicei, ploile timpului vor spăla pabulul și copilul, sperăm că, într-o zi, realizând imensitatea transgresiunii sale, va avea înțelepciunea de a o atribui stării sale preconștiente de relativă inconștiență și va continua să realizeze orice ea poate în posibilitățile încă necunoscute ale dezvoltării sale intelectuale.

Internetul, care a început ca vrăjitorie tehnică, se termină ca vrăjitorie publicitară

Internetul, care a început ca inspirație și implementare a vrăjitorilor tehnici, s-a dovedit, parcă, terenul de joacă al vrăjitorilor publicitari. Asistați la publicitatea neîncetată cu privire la astfel de prodigi ai internetului precum Google Adwords. Și oriunde puteți face clic pentru ca un anunț să nu vă lumineze, cu o bestie sau alta, de la un butoi de maimuțe la o cobră, sau de tip sclipici – totul într-un efort energic pentru a vă atrage atenția asupra tuturor, de la rate ipotecare scăzute la remedii pentru disfuncția erectilă.

Propriul nostru site modest nu este aproape inocent de calculele colorate menite să vă împingă în deschiderea portofelului pentru o ofertă irezistibilă sau alta.

Dar atunci așa este cu majoritatea lucrurilor. Începutul în strălucire și sfârșește ca o afacere, chiar și atunci când vine vorba de adunarea volumelor care întruchipează cea mai mare realizare intelectuală a rasei umane.

Coborârea în hustings pecuniare crește din nevoia inevitabilă pentru oricine face sau doar tipărește ceva care să ne spună despre asta, așa că am putea lua în considerare achiziționarea acestuia.

Practica se întoarce mult. De exemplu, vă amintiți fierăria satului? Chiar și el s-a gândit să atârne un afiș care să spună ceva de genul: „Potcoave fabricate, șeuri reparate”.

Cel mai mult pe care îl putem face cei care primesc tot felul de hootenanny publicitare este speranța pentru ocaziile în care încercarea de a extrage fondurile noastre se face cu gust și, atunci când inspirația ne permite, imaginația care ne invită să participăm.

Iranul acceptă acordul european Nuke: include instrucțiuni despre cum să faci o bombă aeriană

Națiunile europene care negociază cu Iranul în legătură cu programul său nuclear au oferit inițial amenințării parvenite un reactor nuclear gratuit cu apă ușoară. Președintele Iranului, totuși, a răspuns devenind petulant, numind oferta o insultă „colonială” și cerând să știe dacă credem că este „un copil”.

Hotărâți să ajungă la un acord într-un mod care să evite nefericita necesitate de a bombarda instalațiile nucleare ale Iranului, europenii au optat apoi să iasă imediat și să ofere exact ceea ce tânjește mullahundul fundamental greșit: instrucțiuni pas cu pas despre cum să faci o bomba atomică, împreună cu suficient uraniu îmbogățit pentru ca oamenii de știință să poată lucra la ea grabă după grabă.

În mod surprinzător, oferta a avut imediat un apel irezistibil la craniul președintelui iranian Ahmadinejad, care a declarat: „Mulțumesc, mulțumesc mult! Acum, avem tot ce ne dorim “.

“Criza s-a încheiat”, a asigurat președintele francez Jacques Chirac unei lumi neliniștite. „Am ajuns la un acord cu Iranul”. Și, având în vedere faptul că nu este rareori implicat înapoi la SUA, el a adăugat: „Și observăm că am realizat-o fără a fi nevoie să plecăm la război”.

Statele Unite, într-o mișcare surprinzătoare, au felicitat ambele părți, invocând un motiv geografic. “Credem că soluționarea este în regulă”, a spus președintele Bush. “La urma urmei, aliații noștri europeni sunt mult mai aproape de Iran decât suntem noi”.

Israelul continuă să fie singurul obstacol, exprimând un inconvenient geografic. După cum a susținut premierul israelian Ehud Olmert, „Din păcate, suntem chiar mai aproape de Iran decât de Franța”.

Deși este acum la dispoziție o rezolvare a conflictului cu Iranul, națiunile europene rămân încă nesigure cu privire la adevăratele intenții nucleare ale națiunii eronate.

Irakul deschide gama sinucigașilor; Îl numește de două ori binecuvântat Paradise Express

Într-un efort de a reduce pierderea de vieți omenești și a membrelor de către bombardierele sinucigașe, guvernul irakian a deschis o gamă de sinucigași. Intenția guvernului este de a-i încuraja pe toți cei care sunt hotărâți să efectueze o astfel de încetare explozivă să execute planul nebun într-un mod care este considerat binecuvântat de două ori.

Guvernul susține că va fi binecuvântat deoarece, unul, bombardierii își vor îndeplini speranța de a se pune pe autostrada către paradisul viselor lor și, doi, își vor îndeplini misiunea fără să explodeze cu nimeni altcineva.

După cum a declarat prim-ministrul irakian Maliki, „Am stabilit o modalitate prin care sinucigașii își pot atinge cel mai înalt obiectiv într-un mod mult mai considerat; acum, ei se pot arunca în aer în confidențialitate sfântă”.

Un sinucigaș, care ajunsese să profite de noua oportunitate, a spus: „Cred că guvernul a făcut un lucru grozav. Gândește-te! Acum, trebuie să mă arunc în aer, lucru pe care tânjesc să-l fac atât de mult încât nu pot exprima intensitatea nevoii mele. Dar acum, în timp ce sfârșitul va fi același pentru mine, nu va trebui să ucid pe nimeni altcineva pentru a ajunge în paradis ”.

Guvernul a susținut, de asemenea, zona ca fiind o oportunitate ideală pentru sinucigașii de a-și executa planurile, în timp ce aceștia se asigură împotriva nenorocirii că, în cazul în care îl vor întâlni pe Allah și vor descoperi că De fapt dezaprobă pe oricine suflă alte ființe umane, ar putea scăpa de cei severi. condamnat însoțitor la detonarea altora.

Un sinucigaș a comentat: „Îmi place că vine cu o poliță de asigurare împotriva oricărei posibile dezaprobări din partea lui Allah. Dacă, din întâmplare, El dezaprobă faptul că o ființă umană aruncă în aer în sine și pe alte ființe umane, cel puțin, voi fi pedepsit doar pentru suflând eu însumi. Îndepărtează o mulțime de îngrijorări. ”

Prim-ministrul al-Maliki a continuat spunând: „Într-un efort de a realiza reconcilierea, trebuie să oprim uciderea irakianului de către irakieni, precum și, să ne gândim la asta, uciderea oricui de către un irakian, inclusiv uciderea trupele de coaliție, care sunt aici pentru a ne ajuta să facem o tranziție lină către o națiune pașnică și prosperă, ca să nu mai vorbim de protejarea mea și a guvernului de la un sfârșit prematur din cauza diferitelor activități ale insurgenților, inclusiv a sinucigașilor lor. ”

Un alt sinucigaș care a decis să profite de noua oportunitate a spus: „Cred că această abordare este minunată. Am să mă arunc în aer, lucru pe care tânjesc să-l fac atât de mult, și pot merge în paradis de îndată ce cronometrul meu ajunge la zero. În același timp, nu voi deranja pe nimeni altcineva cu detonarea mea. Chiar are cel mai mult sens; sfârșitul va fi același pentru mine și, gândiți-vă doar, nu va trebui să ucid pe nimeni altcineva pentru a mă îndrepta spre fericirea cerească ”. Părea să spună altceva, dar, din păcate, cronometrul său a ajuns la zero.

Președintele Bush a declarat reporterilor: „Cred că o distanță de detonare privată pentru sinucigașii este o adevărată descoperire în procesul de pace. Îi încurajez pe toți potențialii bombardieri să profite de această oportunitate considerată. De fapt, încurajez fiecare țară care a experimentat tragedia provocată de sinucigașii să-și stabilească imediat propria gamă de sinucigași. ”

Donald Rumsfeld a declarat: „Oh, consider că gama sinuciderilor este o soluție minunată la una dintre cele mai spinoase și insolubile probleme cu care ne confruntăm în Irak. L-am instruit pe generalul Casey să coopereze pe deplin și, dacă este necesar, să ofere asistență în ceea ce privește dinamita și cronometrele. Sper doar ca practica să prindă suficient pentru a scoate SB de pe stradă. Nu-ți pot spune cum mă supără să văd oameni care sunt aruncați în aer în fiecare zi ”.

În timp ce gama de bombardieri este cu siguranță o dezvoltare regretabilă în ceea ce privește sensibilitățile mai promițătoare ale civilizației, cel puțin poate fi văzută, în brutalitatea sumbră a contextului său, ca un răspuns intens rațional la un comportament inexcusabil irațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *